Transport gratuit Numerar la livrare

Evaluarea clienților 4.94 / 5
4.97/5

NOU FIER DE CĂLCAT PROFESIONAL FĂRĂ FIR

Fier de călcat și pe verticală, cu sistemul de talpă XXL anti-picurare

394 Lei
ÎN LOC DE 800 Lei
PENTRU PRIMELE 100 DE BUCĂȚI

Călcare fără efort

Spre deosebire de alte produse de pe piață, Genius Stiro Xxl este dotat cu tehnologia exclusivă Cordless, capabil să calce confortabil atât pe verticală, cât și pe orizontală, chiar și direct pe sârmă.

Gata în mai puțin de 30 de secunde, datorită jetului său puternic de abur, garantează călcarea perfectă a tuturor hainelor, chiar și a celor mai delicate, totul dintr-o singură trecere!

Practic și convenabil de utilizat

Funcția practică anticalcar și de curățare automată garantează performanțe depline timp de mulți ani, iar cu nasul inovator al tălpii puteți călca fără cute chiar și între nasturi înguste, paiete și alte aplicații dificile. Dacă aveți nevoie de căldură: Sunteți gata în doar 8 secunde! Cu fiarele de călcat și aparatele cu aburi convenționale, puteți limita întotdeauna lungimea cablului: Genius Stiro XL ® este absolut mobil, fără cablu și cântărește mai puțin de 1 kilogram!
Îndepărtează cu ușurință mirosurile de pe mobila tapițată, paturi, plușuri sau perdele, astfel încât să puteți coace cu ușurință și germenii, bacteriile și praful care provoacă alergii!

1.846 Clienții nu pot da greș

4,783 recenzii ale clienților

4,93/5
4.7/5

5 stele

4 stele

3 stele

2 stele

1 stele

LUCIA ✅

5/5

Achiziție verificată pe 14/10/2022

“Nu credeam că va fi atât de confortabil. Este foarte ușor la atingere, faptul că nu există fire este mult mai ușor, îmi ia mai puțin timp. De asemenea, pentru că se poate călca rapid pe verticală, chiar și soțul meu, care nu știe să calce, poate să își scoată pliurile de pe cămăși înainte de a pleca la serviciu. “

SOFIA ✅

5/5

Achiziție verificată en 06/10/2022

“Fără îndoială, cel mai bun fier de călcat de pe piață, urăsc să calc și faptul că poate călca și pe verticală în câteva secunde este o binecuvântare.”

Eliana ✅

5/5

Achiziție verificată en 06/11/2022

“Foarte rapid de încălzit și practic de utilizat. Livrare punctuală și site de încredere “

✅ ATENȚIE ✅

Din cauza cererii mari, suntem oficial în criză de acest produs, vă recomandăm să comandați cât mai curând posibil!

Ofertă limitată în timp

Comandați acum și primiți 1 "GENIUS STIRO XL®" cu 50% reducere

Transport gratuit în termen de 24/48 de ore și în numerar la livrare

394 Lei

ÎN LOC DE 800 Lei

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A PLASA COMANDA DVS.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc